HAPPY !!

Jag satt och läste Carolines blogg, och jag måste säga att jag blev lite tårögd .. Över att hon skriver om hur stolt hon är över sina vänner ... Så himla osjälviskt bara .. Att man vågar hylla sina vänner på det sättet, nej jag är mållös, hon är fantastisk den människan... Att ett enkelt litet inlägg kan förändra en hel dag, en hel vecka och längre till och med ... så här skrev hon ... fler borde verkligen vara som du .. och ditt sätt att tänka gillar jag !


Igår lämande jag in min ansökan om semester till sommaren, hoppas hoppas jag får de veckorna som jag vill ha ! + en lapp om att ta tjänstledigt i ett år. F.r.o.m 1 september. Då ska jag gå en nagelutbildning det har jag bestämt mig för nu. Sen ska jag plugga upp mina betyg och gå någon rolig fotoutbildning och sen ska jag bara göra saker jag tycker är kul (om pengarna räcker, annars får jag skaffa mig ett halv kul jobb och bara gilla läget)Jag känner mig så himla glad och sprallig nu för tiden och jag bryr mig inte ett dugg om små saker längre, saker som kunde irritera mig som attans innan betyder inte ett piss längre, som t.ex. söndags ångest för att man ska till jobbet, den är borta ! (fast det är lika svårt att komma upp ur sängen, men det kommer det nog alltid att vara :P) Känner mig inte sressad över vad jag hinner och inte hinner, man får ta det som det kommer. Tänkt vilka fina vänner jag har också, hur skulle det gå om jag inte hade dom? Herre herre, osjälviska och hjälsamma små sockertoppar. Jag är också glad över hur duktiga mina vänner är, Leli som pluggar upp sina betyg och vill komma in på högskolan , så duktig tjej! Amanda som har flyttat till Trollhättan och provar vingarna där ett litet tag, Alexandra som pluggar till frisör och gör något som hon tycker är kul. Katja som har varit så himla duktig på att vara ensamstående, en stor guldstjärna till dig! Sara som fixar med hus och tar hand om sin lilla skrutt. Amanda Gren som har flyttat till Långed och jobbar  på för fullt och pillar och fixar med hemmet. Lina som flyttat ut på ”landet” i världens finaste hus med världens gulligaste familj och lever gott! . Erika som också flyttat till hus och har skaffat familj. Rebecca som har sakffat eget och är du himla duktig + att hon renoverar hemma. Evelina som tog körkort och kämpar på med sista året på gymnasiet.  Jag är stolt över er, ni är duktiga! Bengtsfors blommar för fullt !





Och så är det en till sak jag är super duper suuuper glad över !! Men det tänker jag inte avslöja förräns det är mer bestämt :) Det handlar om min fantastiska älskade bästa Jobb iallafall !!
Och det är big plans :D :D :D 

Puss på er . Älskar er mina vänner <3



Hej hopp ! Lill lördag ...

Idag börjar jag ju sent! Så har faktiskt hunnit med lite nu på morgonkvisten ... jag har städat på övervåningen, verkligen städat, det blev så fint tycker jag :) Ovh varmt var det! Nu har vi fått värme där uppe så snart kan man väl öppna ner till trappen :) Så här ser det ut för tillfället ... Vårat vitlaserade tak blev supersnyggt!

 

 

Nu ska jag alldeles snart laga mat till Andree som kommer hem på lunch<3

Sedan ska jag gå en promenad ut i det fina vädret och till banken en sväng för att casha in pengar !

Och sen blir det jobb såklart, och idag har jag ännu ett löshår på schemat !!  =) =) =)


Me sometime ..-





Helgen !

Har jag jobbat och grejat för fullt !! Så himla roligt att huset börjar närma sig KLART nu ! :) Då känner man verkligen hur värt det är att jobba ! Vi räknar typ en 5-6 veckor .. Wiho :D  Så det är väl vad jag och Andree gör för tiden, varje dag, jämt, vi jobbar på huset, om någon undrar varför vi skulle vara dryga och tråkiga ... det ska bli skönt när det är klart så vi kan bli människor igen :)

Har även hunnit med kalas! Min systerson jacob fyllde 1 år redan ! Och alla mina syskonbarn var med, jag tycker om dem sååå mycket <3 Och Jenny och Maja ville bli klippt så då fixade vi det med, så roligt när dom kommer och frågar själva, att man inte behöver tvinga dem hehe :)


Lite kort från kalajset i lördags :)

 

 

på söndag kom syster & systerson( William ) till mig på salongen, mammor behöver ju lite tid att bli ompysslade med :)

 

 

Och nu efter en lång dag på jöbbet ska jag laga nytto bröd! Med massa havregryn tydligen :)

Och laga mat till gubbarna som står där uppa och spikrar och hamrar ...




Fredag den 18 februari, på stationsklippet !

Idag har varit en underbar dag på mitt arbete :) Har haft riktigt fredagsmys med vänner, kunder och kollegor :)

Idag har jag blandannat sätt löshår på Katja .. Hon blev verkligen super snygg! Är så kul när det blir bra :)

Beställde hår från Gocciani .. Löshåret hete SoCap. Det är 100% äkta hår och alla fjällskikt ligger åt samma håll, så risken är mycket liten att håret börjar trassla till sig, som det kan göra i många andra fall! Finns inget bättre hår än detta tycker jag :)


Efter 1 timme såg det såhär ut typ :) Mycket pill men väldigt roligt !


Nästan klart! Bara att klippa ihop det ordentligt så det ser så naturligt ut som möjligt :)


Resultatet !!


Sara, Elsa och Linda var också med och myste idag :)

SARA 

VERONICA

LINDA


ELSA <3




Shampo + Balsam 199 :-




Så Förbannad !!

Min Iphone har kommit !! Ska jag åkte och skulle hämta den på Konsum i Ed idag ... Eftersom den var tvungen att stå på pappas namn fick jag ta med pappas legitimation ..  Men det funkade inte ! Jag var tvungen att ha hans underskrift också .. Så jag körde hem igen och hämtade hans underskrift ... Kom dit .. Neeej då var han tvungen att hämta paketet ! Hur än jag fösklarade att det var MIN mobil i paketet så gick det inte ! Pappa ligger och sover som en griis för han har jobbat natt ... Så nu sitter jag här, AS FÖRBANNAD och väntar på att min far kan vakna någon gång så vi kan hämta mobiljäveln. Och jag har inte all tid världen för jag har ett jobb jag ska till med !! Ååååå Idiot konsum !!!!!!   

Tur att Tilda ligger och myser med mig iaf ...


Hittade en bild, var jag såå röd och mörk !? Nu är jag iaf på väg att bli ljuase :) Wihooo




dålig uppdatering ....



Jag och Amanda på 40 års kalas !


Livisen <3

Lite snodda bilder från Mandisen .... På Livs ett års kalas <3




KALAS KUL :)

I helgen är det en sakn som gäller, Kalas ! 3 kalas ska jag på :) Kommer bli superkul helg ...
Ikväll är det Cilla som har 40-års kalas .. Hon och Amanda kommer till salongen sen och ska göra sig fina, får se om jag hinner göra mig fin med, har sista kunden kl 5 och sen ska jag göra mig i ording och sen åka till Bengtsfors och hämta dricka, och kalaset böejar 6 !! kommer inte alls bli stressigt ....



 Så fina blev dom =)

Och imorgon ska vi fira underbara söta goa Liv som har fyllt 1 år ! Jesuuus va tiden går fort .. Och dit kommer alla goa brudar, Yummie med tårta och mys :) <3



Och på kvällen ska jag till min hometown Ed ! Amanda Ekberg och Lena Svensson har 20 och 25-års kalas, det ska firas på gamla real, men först ska jag till Frida på en drink eller två :)  Underbar helg !!

Ses och hörs på måndag när jag e nykter ! ..... Lät inte alls som en alkis? Hmmm.. Nej men är faktiskt inte så ofta ute så jag kan skriva så. PUSSS



Det behövdes bara shoppa !

Äntligen ! Nu är jag glad .. det behövdes bara handla lite för att en ska bli glad och må bra :)
Det blev en ny mobiltelefon idag, Iphone 4 ... Andree kommer bli så sur! heheheh ... han(och jag) stör oss otroligt mycket på folk som inte kan göra något annat än att titta på den jäkla mobilen! Men har lovat att inte hänga upp hela mitt liv på en mobil, ska inte bli en NÖRD !!! men jag behövde faktiskt en ny mobil ändå, min funkar inte så bra längre så det så ... Nu är det bara att vänta !! :D  Vill hitta en snyggt skal nu då :)






Och jag är inte allls avundsjuk på Brorsan och susanne som är i Thailand :( :( :( :( :(
Nästa vinter har jag och andree bestämt att det är våran tur! När vi är klara med huset och allt!! Och har lite mera pengar kanske :) Ska försöka få med oss lite folk med!







Lördag ....

Sitter hemma och kollar på American Pie ... Äter chips ... och plötsligt BAM så fick jag så rå ångest !!

Det dansar runt världens snyggaste vältränade brudar i typ varje scen !! Här jag ligger jag som ett fetto och äter chips! Fyfan tur man inte har sådan ångest varje dag .. bara när man ser sånna filmer .. Tänk om man vore så snygg som dom? Dom har iförsig kämpat för det kanske, inte legat på soffan bara !!! ååh blir så knäckt, ni tjejer förstår nog hur ja menar ...Varför vill man ha allt man inte har? :/



Allt är så roligt i den filmen, eller dom har så kul ! Är det så i verkligeheten eller har dom bara sådana fester på film? ...


Nu säger jag Godnatt snart och lägger mig och surar ...Pusss




FREDAGSMYS :)

Idag har jag jobbat! Som vanligt ... Lägger upp ett par idag :) Gör nog det för sällan ...

Snyggaste Amanda Gren





Och Heta Lena Petterson  ;)





Puss och kram !!


hur gott att jogga på morgonkvisten?

Aaahhh är helt DÖD !! Svettas som en gris !!.... Men skönt var det att vara ute och springa i detta underbara väder :) Nu är min dag gjord kan jag säga ...Lite väl isigt var det väl men jag höll mig på bena ..


Osminkad, nyjoggad, svettig och morgontrött, då ser jag ut såhär!! .....uuuh

Nu ska jag försöka jogga i 2 veckor för att få ont i knät igen haha ... Nej men nu har jag haft ont i knät i 2 hela år ! Och efter många läkarbesök har jag äntligen fått en magnetröntgen.. Men tror ni jag har ont i knät nu? NEJ !!! Så typiskt, och jag vet om jag avbokar det kommer jag få ont i knät igen .. så nu ska jag försöka slita ut det ordentligt så vi kan laga det ..


Räkningar räkningar räkningar ...... uuh skriver om annat....


MIO!! I eftermiddag ska jag och Andree till Åmål och kolla på soffor! Så kul! men inte det lättaste, har lite konstiga mått på soffan eftersom vi kommer ha så lite tvrum ... Så igår byggde vi en helt egen soffa som var PERFEKT. Och vi tänkte den tar vi :D  Men så kom vi till priset .. 33000!???!!!  ah vi skiter nog i den, får nog köpa en som finns ...


Och förresten ville jag bara säga att jag var såå glad igår för Jag och lovisa sålde en hejdundras många produkter från vårat nya märke Goldwell igår!! :D  Är nämligen så att alla som handlar får 50 kr rabatt och herre vad det gick åt =) 


Puss och kram !






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0