Hus på G !

Just nu sitter jag i köket och äter frukost, medans det känns som hela huset ska ramla ihop, och det flyger husbitar utanför fönstret ! haha... Nej det är så att vi bygger en övervåning, så nu river de allt som är och bygger på nytt :D Det är Andree och hans farsa Leif som står och grejar för fullt, dom är riktigt duktiga, vi har en ny fasad på huset redan, eller hur skriver man? En ny form på huset iallafall :)  Längtar tills det blir klart, ett EGET sovrum, istället för att ha det i tv-rummet ....

 

Idag är det onsdag, så jag börjar lite senare på jobbet, halv ett tror jag, lyx=) men jobbar dock till nio.. Men då är det alltid bra att passa på att göra lite ärenden på ''stan'' hehe. Har lite dåligt samvete för att jag sitter här och att gubbarna står ute i 21 minus, men ska ge mig iväg och köpa kaffe och bullar till dom, hoppas dom blir glada !

 

 

 

Våran nya utsikt :)




JUL =)

Spenderades i ed med min familj, sedan ärtemark med Andrees familj :)



Dessa två sötnosar är Maja och Jenny, mina brorsbarn :)



Skydda ditt hår från 27 minus!

För alla stackars hår som fryser och blir torra, slitna, statiska, och deppiga ... Nu har vi åter fått in VÄRLDENS BÄSTA INPACKNING ... Och det är faktiskt sant .. Denna underabra reconstructor är utsedd till världens bästa i 10 år på raken :)  den ger massa massa fukt till ditt hår och skyddar mot kylan och reparerar långt in i hårstrået, jag använder den iaf och tycker den är bäst! :D  Serien heter K-pak och kommer från märket JOICO.




Lovisa är det som säljer dessa och hon har även fått in fler 
ERRATIC vaxer nu, en lerig, matt och hård vax. Passar de flesta!

MIN KOLLEGA LOVISA; GEORGEOUS


Bästa frisörbrudar

Tillbringade helgen i trollhättan hos druvis, god mat, massa vin och dans med alla saknade frisörbrudar .. DEt blev lipz, första gången jag var där faktiskt, och riktigt kul tycker jag , måste göras om =) På natten blev jag hämtad av min UNDERBARA Andree som åkte i snöstormen bara för att få mig hem i min säng, så gott!





Nu sitter jag på Jobbet, mycket att göra men tog mig lite lunch, julbord från ica! haha var tvungen eftersom jag ALDRIG har varit på ett riktigt julbord, men det var inte speciellt gott, jansons uuuuh med sill ..... aldrig mer ...
Lovisa har äntligen kommit hit till mig, hon började sent idag .. men så gott när hon är här så man slipepr vara ensam, eftersom Fillipa fick åka hem hon var sjuk :(   
sitter för övrigt att längtar till JUL :D  Massa mys med familj och min kärlek :)


Och för alla som tycker om att platta sitt hår, de flesta tjejer antar jag ... En go kräm från osis, soft'n straight heter den. Använd i fuktigt hår, mycket värmeskydd i den, superbra=) skriv för med info ..  229 kr för denna, så får du med en asbra hårspray på köpet med om man ser det så ;)

Hadet gott så länge mina vänner <3


GODMORGON FREDAG :)

Wihoo, idag är faktiskt den bästa dagen av alla att jobba på. Allt går så lätt på fredagar bara, såg att bland annat amanda gren kommer till mig idag och gör sig fin :) KUL!

och, på fredagar är det så klart kiosk mat med min underbara kollega Lovisa<3 pommes och hamburgare yummie!

Ikväll blir det nog lugnt skulle jag tro, laddar för trollhättan imorn med bästa frisörbrudarna :) Så blir nog en myspys kväll med Andree och god .


Och måste bara skriva. Caroline Konradsson är grym! Hon är en fantastisk fotograf redan, tror hon kommer bli stor här i lilla Bengtsfors, hon tog detta kort på mig :) Ha en bra helg ! Puss och kram från mig, nu beger jag mig mot stationsklippet

!




JULKLAPP STATIONSKLIPPET










Sista människan på jorden som skulle ''blogga''

Och här sitter jag ! Sitter och försöker förstå mig på hur man gör en snygg sida, men fattar inte ett skvatt än så länge, lär mig med tiden hoppas jag :)

Kändes lite kul nu tycker jag, framför allt kommer jag skriva massor inom FRISÖR! mitt fantastiska yrke:) Kommer helt säkert dyka upp massor av bra saker och ideer !

Kan passa på att berätta lite om min dag idag när jag ändå sitter här och har kommit in i det ;)

Kl ringde 8.00 - skulle på läkarbesök idag, uh gillar inte sånt, för man ska alltid hamna hos nån gubbe som man inte förstår sig på, och ja det gjorde jag. Danska blev det idag, tur jag är norrbagge då var det lite lättare att förstå=) Skulle undersöka mitt knä iallfall, som jag har haft pina med i hela 2 år nu, det är dags att fixa det ... han babbla något om vidare remiss iaf..



Börjar jobbet 15.00 idag - Hans åke från schwarzkopf kommer till mig då, han kommer helt säkert med massa bra erbjudanden till mig, och er ;) Har redan köpt in julklappar, 299 tror jag det var per julklapp .. hårprodukter såklart;)

tror jag har en fullt upp dag idag, det känns underbart, och gör en så jäkla glad faktiskt :D Idag slutar jag 21.00 , så lär bli bingen direkt jag kommer hem ..

Det var allt för nu kära vänner:) PUSSS




Välkommen till min nya blogg!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0